ÉS BO PENSAR QUE ELS REIS EXISTEIXEN I ENS FAN ALGUN REGAL DE TANT EN TANT.

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Mail, Ofertes, Ofertes setmanals

 

Aquesta setmana:

 

Amb la compra de 400 gr. de pilotilles petites per la sopa o una pilota, l’obsequiem amb una caixa de galets o un paquet de neules. 

 

Tenim fanalets de Reis per donar als més menuts.

 

Avui dimarts a les 12 del migdia, sortegem els 5 vals de compra per valor de 100 € cada un i acumulables a la seva targeta client.

 

Tel. 938850167   correu                                                                                                                                                               [email protected]                                                                                                                                                          whatsapp  638069187                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Vine a casa per festes,                                                                                                                                                                  queda’t a casa tot l’any.

.

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari