DONA’T 10 DIES D’ALEGRIA PEL DIJOUS GRAS

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Mail, Ofertes

 

Dona’t 10 dies d’alegria i celebra amb nosaltres el DIJOUS GRAS.

 

Hem preparat dues cistelles  amb productes típics d’aquests dies  com botifarres cuites, crues i bulls, fuet i llonganissa  a sortejar a tos els que comprin un d’aquests producte  o ens visitin al nostre instagram  a “canfornell”

 

DE DIJOUS 17 A DISSABTE  26 tindrem botifarres crues de calçots, peus de porc, bolets i les del dia a dia, les botifarres cuites seran d’ou, d’ou amb alls tendres, la negra, de carn cuita, ou o pernil salat, d’escalivada o bolets  i al gust, totes fetes amb porc duroc al nostre obrador.

 

Tel. 938850167  correu

[email protected]

whatsapp  638069187

Vine a casa, t’hi esperem. 

Seguiu-nos a instagram

 

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari