Història

Can Fornell és una botiga  familiar  fundada  l´any 1979  en  un petit local del passatge Cercle Literari al barri del Remei-Estadi. L’any 1983 es va obrir l’actual botiga del Pla del Remei i actualment està regentada per nosaltres, en Josep i la Dolors Fornell,  que hem transformat una petita cansaladeria en un botiga en que s´ha anat ampliant el ventall de productes relacionats amb l’alimentació.

Les nostres instal·lacions compten en una ampli obrador de més de 200 m complint amb tota la normativa sanitària de la Generalitat de Catalunya, així com una botiga modèlica en tots els sentits.

Can Fornell ha estat distingida per la Generalitat de Catalunya com a empresa d´Artesania Alimentària i Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.

A Can Fornell, hi podreu trobar una gran varietat de carns i elaborats frescos, embotits secs i cuits i plats precuinats, tot elaborat  per  nosaltres, així com també una extensa selecció d’ibèrics i formatges artesans, sempre amb la màxima qualitat i a un preu òptim.

A Can fornell et podem ajudar  a fer la compra setmanal, envasar tota  la comanda del fill que es troba fora estudiant, o per preparar-vos  tot tipus de safates per les vostres  celebracions  més importants.

Vine a Can Fornell i deixa’t sorprendre, hem estat una de les botigues capdavanteres de Vic i treballem i ens esforcem per continuar-ho sent.

A Can Fornell volem donar les gràcies a tots els nostres clients que fan possible que, dia rere dia, puguem seguir oferint-vos el millor que tenim, els nostres productes.

Vine a casa, t’hi esperem.